Спининг, плуване, бокс или спа в Pulse Fitness & SPA

Най-якото място в България е на цели 500 км от моя град и се нарича Фитнес Пулс. Направо да си разбиеш някъде главата от яд 🙂  Ако не беше чаааак толкова далече, щях да ходя с най-голямо удоволствие. Бих попътувал с автомобил 30-40 минути, особено като знам, че е взел награда за най-добър бранд във фитнес сферата. Поради тази причина, няма как де не пиша няколко реда в блога си.

Аз съм просто като главозамаян. Имах възможността да ида веднъж, когато бях с приятели за уикенд в София и останах наистина впечатлен. А като ми казаха, че е част от прилежащия хотел на Андон Атанасов и Паскал Дойчев, дори не се усъмних, че става дума за наистина високо качество.

Фитнесът, за който ви говоря, се намира на бул. България в сталицата. Разположен е на почти 300 кв. м терен и определено е мястото, за което си мечтае всеки любител на бодибилдинга и спортните натоварвания. Оборудването е не само ултра модерно, но като цяло мястото предоставя много възможности за занимания по избор – остава само да сте наясно какво точно искате да правите днес. На ваше разположение са: фитнес салона, курс по йога, спининг, бокс, плуване и спа, солариум и други. Можете да се обърнете към професионален инструктор, който, ако сте по-капризни и дерзаете за мигновени резултати, ще ви насочи към страхотно заредения протеинов бар и ще ви изготви индивидуална програма. Независимо дали ще отслабвате или желанието ви е да поддържате формата, която вече имате… мястото е страхотно за всеки тип и всеки вкус.

Като бонус към приятната тренировка ще забележите малките безплатни нещица, които ще ви докажат, че си е струвало да дойдете точно тук – малки хавлиени кърпи, ползване на сейфове за ценни вещи, страхотна и зареждаща музика, както и разбира се програми за добра форма, качени в Интернет, от които всеки може да се ползва. Дори и аз отдалече.

Прикрепям към текста един от клиповете с леки упражнения, приятни за изпълнение у дома дори от всяка жена.

Google+ Comments