Бърз кредит на промоция с 0% лихва от MicroCredit

MicroCredit е небанкова финансова институция, която предоставя бързи потребителски кредити на всички потребител. За повече от 5 години на пазара, институцията е имала за цел да следи нуждите на потребителите и да отговори подобаващо с правилните условия, възможности за заявление, получаване и плащане на бързия кредит.

Така компанията предлага продукти, съобразени с нуждите и възможностите на широк кръг потребители. Както и изцяло онлайн бърз кредит, за който кандидатствате в удобството на своя дом или офис, посредством онлайн платформата на компанията. Средствата можете да получите по удобен за вас начин, като избирате дали това да бъде лично в един от 70-е локални офиси на компанията или по банков път.

Вноските си за продуктите, предлагани от небанковата финансова институция, можете да разпределите по начин, съобразен с месечния ви бюджет и да ги извършвате отново по няколко различни начина – банков път, лично на консултант на компанията (в удобно за вас време), в офис на MicroCredit или обект на EasyPay.

Една от положителните страни на бързият кредит е, че кандидатствате само срещу лична карта. Не са необходими поръчители или обезпечаване на средствата. Става лесно, документацията е сведена до минимум и получавате парите си в кратък срок.

Също така можете да се възползвате от 30-дневно безлихвено връщане на заетата сума, при заплащане на еднократна административна такса.

Бърз кредит от MicroCredit можете да вземете за срок от 3 до 12 месеца, на стойност от 200 до 3000 лева, а ако нещо по условията, описани на интернет страницата им не ви е ясно или имате други въпроси, можете да се свържете с техни представители, посредством чат връзка, електронна поща или горещ телефон.

От 22 октомври 2018-а година, MicroCredit стартира промоционална кампания за бърз кредит в офис или онлайн без лихва на стойност до 800 лева до 30 дни. Като при изплащане на кредита до 30 дни годишния лихвен процент (ГЛП) и годишния процент на разходите (ГПР) са в размер на 0%, а административната такса за оценка на риска е в размер на 0 лева.

При изплащане на бързия кредит на вноски, промоцията предвижда да се прилагат условията на MicroCredit за съответния кредит, като административната такса за оценка на риска отново е в размер на 0 лева.

Промоцията за кредит с 0% лихва важи на територията на цялата страна като периодът ѝ е от 22 октомври 2018-а до 21 ноември 2018-а година.

MicroCredit е съвременният и надежден партньор на над 260 000 потребители, които са се възползвали от техните продукти.

Google+ Comments