X-Factor финалът

Предстои голямата развръзка на най-престижното музикално шоу в света X-Factor. След като тази седмица на елиминации попаднаха Ангел и Моисей заедно с Александра, след ожесточена битка за зрителския вот, уникалния дует напусна сцената на предаването, тъй като публиката гласува за тях само с 41 процента. Официалните и окончателни финалисти борещи се за първото място са Рафи, Богомил и Александра, които ще се изправят един срещу друг на големия финал на 11 декември, когато официално ще се реши кой ще стане номер 1.

След като Мария Илиева остана без участници от своята група, сега Поли Генова също загуби своите последни представители на групите. Останаха представители единствено на менторите мъже – Мага и Васко Василев.

Рафи и Богомил до сега не са попадали на елиминации, за разлика от Александра, и се чудя дали това ще окаже влияние върху гласуването за победител…

Предстои уникално шоу и поради много оспорваното гласуване телефонните линии на всеки участник ще бъдат отворени без прекъсване до самия финал на предаването. Преди голямата развръзка ще видим финалистите в още един последен концерт на 7-ми декември, когато отново ще се изправят пред комисията и пред зрителите, за да покажат какво умеят и колко заслужават да победят.

Google+ Comments