Whitesnake идват в България: взехте ли си вече билет?

whitesnake-purple albumЕдва ли е останал човек в рок средите, който да не е разбрал до сега за музикалното рок събитието на годината – Whitesnake пристигат на есен в България, за да изнесат самостоятелен концерт в зала Арена Армеец, София!!! Е, рок фенове, с чисто сърце мога да ви посъветвам да си запазите датата 24 ноември (вторник) и още от сега да си пуснете ден отпуск, защото това НЕ е за изпускане.

Whitesnake ще гостуват в родната ни страна за 5-ти пореден път от 1997 г. насам, като за последно бяха тук през 2011 г. Сегашният им концерт ще бъде част от световното им турне, което провеждат по случай представянето на 12-я си студиен албум, The Purple Album. Сега да ви споделя и хубавата новина. Според информация, която се разпространява по медиите, групата ще изсвири и няколко песни от времето, когато Дейвид Ковърдейл е бил част от състава на Deep Purple. За тези, които не са запознати, пояснявам, че Ковърдейл е настоящият вокалист и основател на Whitesnake, но той е също така и бивш вокал на Deep Purple, с които записва 3 албума през периода 1974-5 г. Роден е през 1951 г. в малко английско градче, но бързо израства, а днес е сред най-известните и обичани гласове в рок музиката.

Не се съмнявам ни най-малко, че Whitesnake ще направят грандиозно шоу през ноември и само мога да съжалявам, ако се окаже, че ще го пропусна. Все пак на всички, които вече са си закупили билет, мога благородно да завидя, а на останалите ще кажа следното – побързайте преди да са свършили местата 😉

Google+ Comments