Само за меломани

От Чехия ще отскочим до германската столица – освен че е близо, има и повод: ще посетим едно място, пак свързано по интересен начин  с музиката.

В сърцето на Берлин се намира необичайният и единствен по рода си в цяла Европа хотел – Nhow Berlin.

Berlin

Ясно е, че само дизайнерските тоалетни принадлежности и снежнобелите постели вече не могат да впечатлят никого; че присъствието на телевизор и интернет в стаите отдавна се превърна в норма, а не в изключение; а оригиналният дизайн се приема единствено като приятно допълнение. Затова собственикът на мястото решил да приложи други маркетингови и рекламни хватки, за да привлече повече клиенти. Така на брега на река Шпрее, където е съсредоточен музикалният и театралният живот на немския столичен град, се появява Първият музикален хотел – каква по-подходяща локация от тази.

С какво се отличава той от традиционните места за преспиване и кое го превръща в едно по-привлекателно за меломаните, пък и за тръгналите по пътя на славата, място.

Като допълнение към двуетажен спа център, фитнес, 300 изискани стаи, сауна, бизнес зала и каквото още може да предостави всеки петзвезден хотел, Nhow Berlin предлага на своите посетители и две изключително модерни звукозаписни студиа, които си сътрудничат с водещи в областта немски специалисти и в които можете да си направите записи наистина на професионално ниво. Както и различни инструменти за ползване – при това безплатно.

Мениджър на това уникално място, забележете, е специалист не по туризъм, а по музика, а по-голямата част от персонала се набира от местните артколежи.

Тук редовно се провеждат различни събития на живо, канят се световноизвестни диджеи и изпълнители. Мястото разполага и с огромна фонотека и видеотека – над 5000 записа на култови концерти и изпълнения, които може да си поръчате от стаята по всяко време на денонощието.

И накрая ще перифразирам една доста известна реплика на Вонегът, която със сигурност може да се превърне в слоган на хотела: За да ни посетите, не е задължително да сте меломан, но това помага. Със сигурност, защото никой не казва как стои въпросът с шумоизолацията на стаите и какво се случва, ако съседът ти реши да пусна на max концерт на “Металика” в 3 през нощта. 🙂 🙂 🙂

Google+ Comments