Нещата, без които не можем… вечер

След като отделих време и внимание на сутришните ритуали, реших, че е удачно да направя подобен обзор и за вечерните ни такива. Ще видите, че те са доста по-различни и пак има някаква обща схема, която следваме.

9611302-man-using-computer-on-sofa-at-homeВечер, когато се приберем, сме изморени и съвсем логично ни се иска почивка. Случва ли ви се в такъв момент да се опънете на дивана и да си пуснете телевизора? Или си пускате да гледате нещо на компютъра от леглото? Или просто си взимате лаптопa, за да сърфирате из Интернет, проверявате си социалните мрежи, някой и друг любим сайт или си пускате игра. Kомпютърните игри ,между другото могат да бъдат доста разтоварващи и разсейващи след дългия ден.

А вечерята? В най-добрия случай ви чака нещо готово за хапване, а в другия случай – си го приготвяте вие. Само не ми казвайте, че не вечеряте! Липсата на вечеря е феномен, който рядко наблюдавам през последните години. Аз най-много обичам да си приготвя хапването и тогава да се отдам на гореизброените “компютърни”и “телевизионни” занимания, докато паралелно вечерям.

Между другото излизането с приятели вечер и фитнесът или друг вид спортни занимания също ги поставям в категорията “вечерен навик”.  Но сред всичките до тук изброени, липсва любимият ми ритуал. Да прочета поне 10-15 страници от някоя интересна книга вечер.

Google+ Comments