Летни емоции

Август е вече тук и всички се подготвят усилено да заминават някъде на почивка. Въпросът този сезон е дали сте решили да отидете на българското черноморие или в южната ни съседка?

Родните медии решиха, че е много удачно да направят това разделение между двете дестинации и да затрупат средностатистическия зрител с тенденциозно поднесена информация за това как на родното черноморие цените са прекалено високи, а отливът на туристи е изключително висок.

Оказва се обаче, че това не е съвсем вярно. Поне от думите на хора, които са били и на двете места. В същото време отново родните медии не спряха да повтарят как граничният пункт е изключително натоварен и едва ли не се седи с часове, за да се премине границата. Отново погрешна информация, тъй като аз лично пътувах до южната ни съседка два пъти до сега и нямах абсолютно никакви проблеми с преминаването й.

На тези, които все още им предстои пътуване, независимо къде са решили да прекарат лятната си ваканция, им казвам, че за да придобият най-достоверна информация за ситуацията, да следят групите в социалните медии, вместо да разчитат на традиционните медии.

Google+ Comments