Лесен и удобен онлайн бърз кредит от CrediNet

На всеки един човек в живота му поне веднъж му се налага да изтегли някакъв вид кредит. Може би е признак на зрялост, както го наричаше един мой приятел, а може би колкото повече порастваме, толкова повече отговорности започваме да имаме, а те неизбежно са свързани и с разходи. И ето, че в един конкретен момент ми се наложи да направя много повече разходи, отколкото можех да си позволя. Тогава взех решението да се възползвам от услугите на онлайн бързите кредити от CrediNet.

Избрах този продукт, защото представлява изцяло онлайн услуга, без да е необходимо да ходя в офиси на компанията и да си губя времето в пътуване, чакане по опашки или бюрокрация. И все пак предпочетох да се възползвам от онлайн продукт, защото се намираме в 21-ви век и щом можем да пазаруваме облекло, техника и какво ли още не, то и подобен тип услуги би трябвало да бъдат достъпни по този начин. Ето защо търсех специално онлайн бърз кредит.

Впечатлих се от опростената процедура, която са разработили и използват, за кандидатстване и подписване на договора. На практика се използва интернет страницата на CrediNet, където се попълва форма за кандидатстване. Тя може да бъде попълнена по всяко време на денонощието, но бива разгледана в рамките на работното време на компанията. Когато ми одобриха молбата получих на електронната си поща имейл, който съдържаше договора и линк за подписване. За да подпиша договора получих код като кратко съобщение на телефона си, който трябваше да въведа в линка заедно с ЕГН-то си. По този начин договорът ми се смяташе за подписан и можех да получа заявените от мен средства по избраният от мен начин. А възможностите са в офис на MicroCredit, в обект на EasyPay или по банков път.

Продуктът предлага и безлихвено връщане в рамките на 30 дни при заплащане на административна такса. За да кандидатствам за бърз заем онлайн не беше необходимо да търся поръчители или да обезпечавам кредита си, а връщането се осъществява на равни месечни вноски отново в един от 70 офиси на MicroCredit в цялата страна, в обект на EasyPay или по банков път.

Друга положителна страна на това, че можеш да кандидатстваш и да получиш бърз кредит онлайн е, че в удобството на дома си, можеш да си направиш проучването на спокойствие и да избереш най-правилния продукт за себе си. А аз избрах CrediNet защото е продукт на MicroCredit, която е регистрирана небанкова финансова институция, оперираща на българския пазар от 2012-а година. Те е една от първите подобни институции в България, която успешно успява да осъществи частна емисия корпоративни облигации на общ размер от 3 млн. лева и е член на Българската асоциация за потребителско кредитиране (БАПК), в която членуват най-големите небанкови финансови институции, които предоставят потребителско кредитиране на българския пазар.

Google+ Comments