Готови ли сте за Roxette?

1502881_960342__777Няма начин да не ги познавате! Това са Roxette все пак. Знаете ли, че другата седмица, на 17-и юни (сряда) ще свирят у нас в зала “Арена Армеец”?

Какво знаем за тази група? Ами, те всъщност са дуо, в което участват Мари Фредриксон и Пер Гесле. Тя е певица, композитор и автор на песни. А той е основно музикант и певец. Срещат се за първи път през 1977 г. в родния си град Халмщад и оттогава насам са сред най-известните и успешни музикални формации!

Предното им гостуване беше през 2011 г. и всеки, който не е успял да ги види на живо тогава, сега има втори шанс. И, разбира се, се надявам вече да си е купил билет, защото се съмнявам да са останали много и хубави места. Между другото тазгодишния концерт е юбилеен концерт, а дуото празнува 30 години на музикалната сцена. Нашата страна е само една от много, които посещават по време на турнето си.

За по-незапознатите, които не се сещат кои точно са Roxette, ще кажа имената на две техни песни. Със сигурност сте ги слушали, просто не сте го осъзнали все още – Listen To Your Heart, It Must Have Been Love.

А на тези, на които им предстои да разтърсят Арена Армеец – приятно прекарване!

Google+ Comments