Рафи победител

Както всяко хубаво нещо си има край, така неочаквано и бързо дойде края на един от най-добрите музикални формати X –фактор. В неделя вечер на 11 декември Рафи Бохосян събра 50,6 процента от зрителския вот и стана победител в първото издание на шоуто у нас. Бургазлията на 18 години беше безспорен любимец на публиката от самото начало на предаването. Той спечели зрителите с невероятен глас, танцувални и артистични умения. Младежа, който учи в търговската гимназия ще има възможността да запише песен с продуценти и композитори извън пределите на България.

Рафи беше на финал с Богомил, като и двамата бяха участници от отбора на цигуларя Васко Василев. Той се отказа от възможността да назове кой от двамата иска да стане победител, защото ги чувствал като свои синове.

В последното си сценично представяне на сцената Рафи изпълни три страхотни парчета едно, от които беше „Ах, морето” заедно с бургаската поп звезда Тони Димитрова. Другите две песни бяха „I’m just a giggolo” на Дейвид Ли Рот и “This is a man’s world” на Джеймс Браун.

През цялото участие на Рафи журито никога не му отправи сериозна критика, той беше винаги похвален и окуражен за представянето си. На крайното гласуване не успя да повлияе дори проблема с тока, който се появи в залата за няколко минути и той успя заслужено да спечели престижната титла „победител ” в първия за България X-фактор.

Google+ Comments