Космически блясък за сбъднати мечти с Viano

Когато човек се ражда, звездите на небето са подредени по определен начин. Те лесно могат да бъдат видени отново чрез наталните карти, даващи точна снимка по дата и час. Още от древни времена много хора вярват, че чрез тази подредба на небесни тела се определя и съдбата на човек. Аз донякъде съм склонен да вярвам, че космоса ни влияе и физически чрез движението и магнитното поле на планетите.

Кои обаче елементи ни помагат? Според всяка зодия и дом, в който се намира, има планети и звезди, подсилващи космичния късмет и помагащи за балансирането на човека. Тъй като не можем да ги свалим при нас, те могат да се изработят от сребро като талисмани в съответната форма. По този начин ще могат да бъдат поставени върху сребърна основа и носени постоянно за повече успех.

Несъмнено обаче Слънцето и Луната са сред най-предпочитаните висулки според онлайн сребърната бижутерия Viano. Причината се дължи на факта, че те имат богата символика. За едни е изживяването смислено на един ден, от сутрин до вечер. За други е борбата в тях между доброто и злото. А за трети е моментът на сбъдване на мечтите, както когато двете небесни тела се срещат за секунда при изгрева и залеза.

Във Viano търсени са още и талисманите, които изобразяват космос и космонавти. Тук също се открива скрито послание. Човекът е само прашинка във Вселената, а неговите мечти са около него. Понякога е необходимо само да се осмелиш да тръгнеш след тях, за да се разкрие цялата картина от необятни възможности.

Обвити в блясък на цирконий, създадени от благороден метал, обсипани с красота и вяра, носени винаги с нас – не са ли това мечтите ни и сребърните талисмани за гривна, които ни напомнят това? Космосът е необятен и звездици блещукат отвсякъде. Мечтите ни са там и ни очакват. Ще се осмелите ли да полетите и да подредите по свой начин звездното небе?

Google+ Comments