Избирате си списание? Препоръчвам Биограф!

Днес всеки от нас много внимава за какво си дава парите. Следим изкъсо цените на стоките в магазина, дебнем промоции тук и там, сравняваме предложенията на различни марки. Подбираме всички внимателно и едва от време на време жертваме по някой и друг лев в разни томболи или пък в някой тото пункт с идеята да си тестваме късмета и с надеждата да ни провърви.

Magazine_Stack_Fotolia_37087359_SПреди това обаче сме преценили колко ни е месечния бюджет за храна, колко са горе-долу сметките за периода и колко пари остават по перо „за харчене“. Именно от тях взимаме, когато ни се прииска да отидем на кино, да си купим нова книга, да излезем с приятели или да кривнем извън града през уикенда. Преценяваме си разходите и общо взето само когато сме на море, харчим с по-широки пръсти от обикновено. Заради всички тези на пръв поглед малки подробности често се лишаваме от някои желани покупки, които с удоволствие бихме искали да притежаваме. Ето, аз например обичам да си купувам списания и ми е интересно да ги чета. Предварително предвиждам разходите си по тях и така не ми се нарушава месечния баланс. Защото макар да изглежда като нещо съвсем естествено да си купиш списание, цените им не са толкова ниски, колкото би ни се искало. Едно L’Europeo е с цена от 8 лв., Списание 8 е по 5 лв., а цената на GEO е 7.95 лв. Всички те са хубави, качествени и интересни, но аз лично предпочитаме едно друго – списание Биограф. По-голямо е като обем и е хем по-исторически насочено, хем обхваща актуални теми. Харесва ми как се преплитат миналото и настоящето, как са написани материалите, както и снимките, които виждам на страниците. Допада ми и стилът на самото списание, и издържания му дизайн, който в повечето пъти разчита на черно-бяла фотография за корицата и по-рядко на цветови акценти. Не знам кой точно отговаря за цялостната визия и ефект на Биограф, може да е маркетинговия му директор Светослав Кантарджиев, може и някой друг да е. За мен това не е толкова важно. Аз се интересувам от крайния резултат, който откровено ми допада.

Така че ако от мен зависеше да ви препоръчам за какво да похарчите 7 импулсивни лева днес, бих ви казал да отидете до най-близката будка и да си вземете най-новия брой на изданието на Светослав Кантарджиев. Това ще са 7 полезно похарчени левчета.

Google+ Comments