„Фондацията” заля с вълна от рок енергия, а от БОДУ СОД се погрижиха за сигурността на публиката

Истинска вихрушка се изви на емблематичната дата 10 ноември в столичната зала „Арена Армеец”. И да искам, разполагам с много беден словесен речник, за да ви опиша това грандиозно събитие, което спокойно мога да наредя към престижните европейски и американски мероприятия. Защо казвам това? Защото група „Фондацията‟, е не просто благотворителна сбирка на добри музиканти. Това е група, която по западен образец събира най-изявените бг изпълнители, не просто взели китарите си да посвирят за добро настроение или  благотворителна кауза, а да създават заедно изумителна в музикално отношение симбиоза с постоянство и всеотдайност. Фондацията поддържа звездния блясък на родната сцената, благодарение на невероятния талант на солистите си  вече повече от 25 години.

А това са големият  Кирил Маричков от „Щурците‟, Славчо от БТР, Дони от „Атлас”, Иван Лечев от ФСБ и Венко от „Те”. Към тях на концерта се присъединиха и Влади Тотев, който изпя неповторимото парче „Вдигни очи”, Георги Марков („Щурците”) и Константин Цеков (ФСБ). Феноменални, както винаги, представиха песни на всяка от предишните им групи и буквално взривиха настроението. Нямаше как да не забележа, че за наистина ВИП персони като тях, се грижеха и лидерите в охранителния бранш – БОДУ СОД. Момчетата от фирмата осигуриха гладкото протичане на тази вълна, извираща в рок атмосфера, която ескалира до границата на пълна еуфория.  Престижът на събитието си пролича и по този критерий, тъй като БОДУ СОД, осигуряват защита на концерти на най-големите родни звезди – като  Примата на българската естрада  Лили Иванова, на редица спортни събития като боксови срещи и Световната купа по художествена гимнастика, както и предизборни конференции на политически партии, за които знаем, че много стриктно затягат меките за сигурност.

Лично аз пожелавам много късмет на Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо и Дони. След прекрасното им представяне на българска сцена им предстоят концерти в САЩ, Австралия и Нова Зеландия. Не се съмнявам, че същата тази позитивна енергия ще извира под струните им и там и те ще разтопят сърцата на родната, а защо не и на чуждата публиката.

Google+ Comments