Целта да те дават по телевизията

Има някои хора, на които единствената им цел е да ги дават по телевизията. Това ги кара да се чувстват добре и уникални. Следят гледаемостта на своето видео в каналите за свободно споделяне на съдържание и колкото повече расте, толкова по-успели се чувстват те. Започват да придобиват още по-голямо самочувствие и правилната преценка за себе си остава едно неясно имагинерно понятие, за което някога са чували, но всъщност не знаят какво е и не искат и да знаят.

Всеки, който е написал негативен коментар под тяхното видео, веднага бива обявен за хейтър и човек, който нищо не разбира от съответното “изкуство”, представление или какъвто там “талант” твърди, че има съответната личност. Още по-брутални случаи има, в което самите “талантливи” личности решават да отговорят на своите хейтъри, започвайки да ги обиждат по всякакъв начин, дори и на физически принцип, защото просто не могат да намерят друг начин да го направят. За тях е важно външното, това колко лайка са събрали на снимките си, колко гледания е имало видеото.

Това е нова форма на наркотична зависимост, която обаче е много трудна за лечение, защото освен че създава илюзорна представа за заобикалящата ни действителност, не можем да бъдем детоксикирани от нея със затваряне в определена институция и откъсване от средата, която ни предлага този тип изкушения. Тази зависимост е трудно да се преодолее, защото е навсякъде около нас и по този начин функционира света ни.

Вижте видеото, което съм ви подготвил, което ясно илюстрира стремежа на определен тип хора да привлекат вниманието върху себе си, независимо как

Google+ Comments