«

»

Nov
14

Следващата Евровизия

Евровизия 2012След провала на българските участници в миналата Евровизия, днес разбирам, че една от кандидатките за участие на следващата е бивщата фолк-певица Десислава. Аз мога да кажа само едно браво, че момичето се осъзна навреме и смени стила си на пеене. Сега, като че ли нещата и се получават с пъти по-добре отколкото преди. Знаете вече мнението ми за т.нар. поп-фолк :). Много по-важно за един изпълнител е да създава авторска музика, отколкото да взаимства от вече готови песни и с леки промени да събира популярност. Dess вече направи няколко поп песни, които придобиха сравнително добра слушаемост. Да се надяваме, че песента, с която ще ни представя ще е наистина добра, въпреки, че конкуренцията ще е голяма. В крайна сметка няма значение кой точно ще ни представя, а по-важно е песента да е на европейско ниво. Според мен имаме достатъчно талантливи изпълнители, за да се класираме на едно добро място, дано избора на песен тази година да е правилен.

Google+ Comments

2 comments

  1. Мая says:

    Разочарована съм от този конкурс още много отдавна. Защо при нас трябва да потъпкват всички талантливи хора, а се стимулират тези, които си плащат. Не ни трябва Евровизия, поне не и до тогава, когато всичко се случва по заслуги, а не с пари.

  2. realist says:

    Ujas, tazi da si hodi po barovete, nqma da i trqbva evroviziq

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>