«

»

Jan
19

Макар и наспан пак се нуждая от кафе

Ах, кафето… тази благородна тъмна напитка, без която милиони хора по света не могат да се надигнат сутрин от леглото. Лесно е да се пристрастиш към кафето и ободряващия му ефект. Аз самият също съм пристрастен и макар винаги да съм смятал, че по всяко време мога да се откажа да го пия, изглежда, че не е точно така.

Тази сутрин например станах както всеки понеделник в 7.00 ч. за работа. Вчера, хем спах до обяд, хем си легнах по-рано от обикновено, но в момента, когато пристигнах в офиса, не издържах да натисна копчето на кафе машината. Уви, явно дори когато съм се наспал, все още имам нужда от ежедневната си доза кафе. Вероятно вече ми е станало навик да държа Working-at-the-Coffee-Shop-0009в едната си ръка мишката, а в другата – чашата. Нали знаете, че това е вечната поза на работещите пред компютър. Аз не съм изключение от правилото дори когато нямам физическата нужда от кофеин в момента. Понякога просто искам да усещам ароматът му и дори да пия една чаша цял ден, знам, че във всеки един момент мога да посегна към него, защото е буквално на ръка разстояние.

Знам, че не само аз съм така. Хиляди хора също като мен са пристрастени към кафето. Ние си знаем, че без него не можем и не се притесняваме да го кажем.

Google+ Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>