«

»

Dec
18

Да подарим книга за Коледа

Ето я Коледа, чака ни на ъгъла, а с нея многото подаръци, които ще раздадем и които се надяваме да получим. Знам, че много ще се изпише тези и следващите дни по темата, но и аз не искам да остане по-назад, както се оказва. Имам един съвет и молба, който желая да отправя към всички мои читатели – нека да подарим книга за Коледа.

Има книги за малки и големи, книги на различни тематики, големина и специфика и какво ли още не разнообразие. Вземете хубава детска книжка за племенника или племенницата ви. Купете богато илюстрована енциклопедия на детето си, за да я разглежда с часове и да учи от нея с интерес. Какво ще кажете и за някоя интересна трилогия за съпруга или съпругата ви в зависимост от жанра, който обича да чете. Един самоучител, специализирана книги или книга на чужд език също са добра идея.

bookgiftПознавам хора, които се оплакват, че вече няма къде да си съхраняват книгите, че им взимат много място, тежат и т.н. Никой не може да ме убеди обаче, че в някой дом няма място дори за още едно допълнително четиво. Никой не може да ме убеди, че има книги, от които няма какво да се научи. Дори подсъзнателно придобиваме способността да говорим и пишем по-правилно, когато четем повече. Обогатяваме общата си култура и се себеусъвършенстваме се, докато прелистваве страница след страница.

Имате право да не се съгласите с мен, но аз твърдо заставам зад мнението си, че книгата е много подходящ подарък за Коледа. Помислете по въпроса 😉

Google+ Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>